Alterna Caviar Anti-Aging Replenishing Moisture CC Haarcrème 100 m

product

Omschrijving

Een leave-in haarcrème waarmee je je haar beschermt tegen de tekenen van veroudering!

Alterna Caviar CC Cream is een zachte crème die gemakkelijk is aan te brengen. De Alterna Caviar CC Cream zorgt voor zacht, gehydrateerd en glanzend haar. De crème voorkomt haarbreuk, biedt UV bescherming en zorgt voor handelbaar haar. Dankzij de compacte verpakking is de Alterna Caviar CC Cream gemakkelijk mee te nemen.

Belangrijkste kenmerken:

  • Hydrateert het haar 
  • Anti-breuk
  • UV-bescherming 
  • Zorgt voor glanzend haar 

Gebruik:

Breng de crème gelijkmatig aan op schoon, handdoekdroog haar en style het haar naar wens. 

Resultaat:

De crème voorkomt haarbreuk en beschermt het haar tegen hitte. Bovendien is het haar intensief gehydrateerd.

 

Mijn favoriete haarproduct

Het geheim van mijn zogenaamd 'gezond' haar is dat ik het van voldoende vocht voorzie. Ik zeg het nog eens: Vocht vocht vocht. Dit is écht het magisch woord. Het maakt mijn haar heerlijk zacht en geeft het tegelijkertijd een beetje extra glans. Nu denk je vast: "Dit werkt niet voor mijn haar; vocht maakt mijn haar juist vettig" - maar nee! Zolang je niet teveel gebruikt en het niet in de hoofdhuid laat komen, dan is vocht zonder twijfel het beste dat je aan je beschadigd haar kunt geven!

Ik heb altijd een specifieke leave-in crème gebruikt, zowel om mijn haar te bevochtigen en te verzorgen als het makkelijker te maken om het te kammen. Nadat ik de CC-cream 10-in-1 van Alterna Caviar probeerde, heb ik geen seconde meer aan andere producten gedacht. Het is fantastisch voor mijn haar en ik voelde meteen het verschil.

 

 


Aantal
Prijs totaal incl. BTW 38.00