Alterna Caviar Anti-Frizz Föhncrème 150ml

product

Alterna Caviar Anti-Frizz Butter is een lichtgewicht blowout butter. De blowout butter gaat pluizend haar tegen, waardoor het haar prachtig glad en glanzend zal zijn. Daarnaast beschermt Alterna Caviar Anti-Frizz Butter het haar tegen de hitte van diverse styligtools en tegen invloeden van buitenaf. Bovendien is de blowout vrij van parabenen en sulfaten.

De belangrijkste kenmerken

  • Gaat pluizend haar tegen
  • Zijdezacht haar
  • Een stralende glans
  • Verbetert de textuur en beheersbaarheid

Gebruik 

Was het haar voor het beste resultaat eerst met de Alterna Caviar Anti-Frizz Shampoo en Conditioner. Breng daarna de Alterna Caviar Anti-Frizz Butter aan op handdoekdroog haar. Droog het haar vervolgens d.m.v. de föhn.

Tip!

Voor het beste resultaat gebruik de Alterna Caviar Anti-Frizz Föhncrème in combinatie met andere producten van de Alterna Cavia Anti-Frizz lijn. Deze aanvullende producten zorgen ervoor dat het resultaat wordt versterkt en langer aanhoudt. 

Resultaat

Na het gebruik van de Alterna Caviar Ant-Frizz Butter is het haar pluisvrij en heerlijk glad. Het haar is beter beheersbaar en heeft een betere textuur. Bovendien is het haar voorzien van een stralende glans. 


Aantal
Prijs totaal incl. BTW 39.50