Over ons

Mooi haar, iedere dag!

Zoek je een goede kapper in Arnhem? Zoek dan niet verder want ons enige doel is om jouw haar iedere dag mooi te laten zitten, met een perfecte kleuring.

Je vind ons midden in het bruisende centrum van Arnhem. De kapsalon is gevestigd in een voormalige jeneverstokerij uit 1904. Het betreft een oud pakhuis, die nog steeds de nostalgische sfeer uitstraalt aan de buitenkant. Maar bij binnenkomst tref je een moderne, minimalistische look met veel eyecatchers en groen; een bron aan inspiratie! 

Wij hechten waarde aan schoonheid en vertalen dit naar jouw voorkomen.
We luisteren naar je wensen en voorzien je graag in een kapsel die matched bij jouw persoonlijkheid en uitstraling.

Onze beautyshop biedt merken als: Alterna, Davines, Mediceuticals, Milkshake, Kerastase en Roze Avenue. Wij werken met hoogwaardige, natuurlijke ingrediënten gericht op specifieke haar en hoofdhuidbehoeften. De persoonlijke benadering, het deskundige advies en de effectieve producten maken elk bezoek aan ons een bijzonder en complete beleving.
Nina

HAIRSTYLIST/COLORIST

Nina is de eigenaresse en drijvende kracht achter Chairs Hairdesign. Een bijzondere salon, midden in het centrum en al vanaf 2004 een bekend begrip in Arnhem. Het succes van Chairs Hairdesign is niet voor niets een feit; “Al 16 jaar lang sta ik hier elke dag met veel plezier. ik geef mensen graag persoonlijke aandacht en kijk naar het totaalbeeld. Ik heb na 16 jaar ervaring de expertise opgebouwd om te zien wat er mogelijk is met jouw haar en wat bij jou past. Knippen, kleuren en föhnen zijn wel echt onze specialiteiten. 

"When you do what you love and love what you do it’s not work. It’s a passion!"

Nina

Shermaine

HAIRSTYLIST/COLORIST

Shermaine zet haarkwaliteit boven alles: "Na veel trainingen en ervaring kan ik wel zeggen dat ik expert ben geworden op het gebied van mooi en goed verzorgd haar en kan ik je dus goed adviseren in welke prodcuten bij jou passen. Een appje van een klant die nog even laat weten "ik ben zo blij met hoe mijn haar zit!" en mijn dag kan echt niet meer stuk. Hoewel de 'natural look' helemaal Shermaine haar ding is, adviseert ze haar klanten echt wat bij die persoon past. En dan is het het leukste als iemand de deur uitloopt met een kapsel dat nog mooier is dan hij of zij van tevoren had bedacht. ‘Ik neem nooit klakkeloos over wat klanten in een boekje aanwijzen. Ik kijk en luister echt naar jou. Naar de kapper gaan is tenslotte ook een fijne verwennerij!"

“Bad Hairday? No worries I have a lot of inspiration!”

Shermaine

Sophie

HAIRSTYLIST/COLORIST/BLOWOUT SPECIALIST/MAKE-UP ARTIST/BRIDAL SPECIALIST 

Sophie is breed en hoog geschoold en dus ook op meerdere aspecten inzetbaar. Ze is erg creatief en voelt heel veel liefde voor haar vak. Kleuren is haar passie!
“Ik vind het belangrijk dat je je direct op je gemak voelt in mijn stoel. Ik luister naar jouw wensen en weet deze ook te vertalen. Al sinds 2014 werk ik bij Chairs Hairdesgin, eerst als stagiair en nu als topstylist.
Creativiteit is de sleutel als colorist en het stimuleert je om nieuwe ideeën te ontdekken, uit te proberen en te ontwikkelen.”
Ze is niet alleen een inspiratiebron voor andere Chairs-teamleden, ze is ook een educator. Wij zijn heel trots om haar in ons team te hebben.
 

“The only way to make and create good work is when you love what you do"

Sophie

Tika
HAIRSTYLIST/COLORIST/LAURA ZEEUWEN HAIREXTENSION SPECIALSIT
 
Tika is onze positivo en dat merk je in alles! Ze houdt van haar werk en vindt geen uitdaging te gek. “Ik ben rustig en relaxed op de werkvloer waardoor klanten zich ook snel ontspannen voelen. Opsteken en lang haar is een van mijn specialiteiten.” 
 
“Do what makes your soul shine"

Tika

Amber

HAIRSTYLIST/COLORIST/BLOWOUT SPECIALIST/BARBER

 

Amber is een perfectionist met als specialiteit; Kleuren, föhnen en mannen knippen. Ze is een gedreven hairstyliste met een  enorme passie voor haar vak. “Ik vind het belangrijk om constant te blijven ontwikkelen en bij te leren. Ik wil er voor zorgen dat je na mijn behandeling vol energie en zelfvertrouwen de wereld aan kunt."

 Start the day with a smile and finish it with champagne”

Amber