Kérastase Genesis Serum Anti-Chute Fortifiant (90ml)

product

De Genesis Serum Anti-Chute Fortifiant van Kérastase is een dagelijks anti-haaruitval versterkend serum voor verzwakt haar, gevoelig voor uitval als gevolg van breuk. Dit serum verbetert de weerstand van het haar om haaruitval te minimaliseren en mooi haar te maximaliseren. Het zorgt ervoor dat de haarzakjes steviger in de hoofdhuid verankerd worden, zodat het in de toekomst beter kan groeien. Dag na dag wordt de beschermende barrière van de hoofdhuid versterkt en beschermt. De gel textuur van het serum versoepelt de applicatie en voorkomt dat het product van de hoofdhuid af glijdt. Het haar is sterker en mooier met een gezondere look.

Tip
Gebruik de Serum Anti-Chute Fortifiant in combinatie met de andere producten van de Genesis lijn voor een optimaal resultaat.

Resultaat
Voller, sterker haar met een mooie gezonde look.

Enkele kenmerken op een rij

  • Dagelijks gebruik
  • Versterkt het haar
  • Vermindert haaruitval

Gebruiksaanwijzing

Gebruik dagelijks in de ochtend of voor het slapen gaan gedurende een periode van 6 weken. Breng 4 doses aan op droge of handdoekdroge hoofdhuid, sectie voor sectie. 1 dosis = 1 pipet tot het merkteken. Masseer zachtjes. Niet uitspoelen. Stijl zoals gewenst.

Aantal
Prijs totaal incl. BTW 49.45