The Finest Blow Outs
Open 6 days a week
Professional Advise

Davines Natural Tech Replumping Shampoo -250ml

€ 21.50
There was an error adding the product to your wishlist
Please select a size
The Finest Blow Outs
Open 6 days a week
Professional Advise

More information about this product

REPLUMPING SHAMPOO – 250 ML 

De Replumping shampoo geeft veerkracht en hydratatie aan je haar en is geschikt voor alle haartyes. Laat ik nu net van veel volume houden, dus dit komt als geroepen! De delicate stoffen die actief zijn aan de oppervlakte creëren een rijke structuur. Fijn! De shampoo breng je zacht masserend aan op de hoofdhuid en je vochtige haar. Daarna spoel je het zorgvuldig uit en kun je het herhalen indien nodig.

De geur is fris en ruikt voornamelijk naar citroen. Een beetje zoals je in de zomer een lekkere citroenlimonade zou drinken.

 
 
DAVINES NATURALTECH REPLUMPING HAARLIJN

Replumping is een familie van volume- en veerkrachtgevende producten voor alle haartypes. De onderzoekslabaratoria van Davines presenteren een nieuwe behandeling met volume- en veekrachtgevende eigenschappen voor de structuur van het haar. Dat kunnen we altijd gebruiken toch?

De nieuwe Naturaltech Replumping behandeling is geïnspireerd door de ‘filler’ methodologie met Hyaluronzuur, behandelingen die in staat zijn de veerkracht van het haar te herstellen. Hyaluronzuur, ook wel bekend vanwege zijn hydraterend vermogen, is toegevoegd aan de Naturaltech Replumping Hair Filler Superactive producten om de juiste hoeveelheid hydratatie af te geven voor haar met een vol en glad effect.

De formules zijn verrijkt met phytoceuticals van pruimen, zijn rijk aan polyfenolen en flavonoiden, kostbare anti-oxidanten die vrije radicalen bestrijden en een conditionerende en veerkrachtgevende werking hebben. Daarnaast bevat de lijn ook essentiële oliën: de geur bevat petitgrain essentiële olie, die wordt gewonnen uit bittere citroenbladeren, welke verfijnende eigenschappen heeft

 
 
 
 
MERK INFORMATIE:

Bella Italia! Met de producten van Davines heeft u het beste op het gebied van Italiaanse haarverzorging in handen. Italiaanse vrouwen weten al jaren dat dit eigentijdse merk het beste levert voor spectaculair haar. Davines is in de jaren tachtig opgericht door de Bollati familie in Parma en staat voor kwaliteit, duurzaamheid en schoonheid.

Alle producten van Davines zijn op basis van hoogwaardige, natuurlijke ingrediënten en gericht op specifieke haar- en hoofdhuidbehoeften. Voor de ontwikkeling van de producten gebruikt Davines 100% duurzame energie en de verpakkingen zijn van recyclebaar materiaal. Ook wordt er niet op dieren getest

Recently viewed products
Heb je vragen?

Onze klantenservice staat altijd voor je klaar.

Your shopping cart (0)
Total 0.00
View order
Back to shop