Alterna Caviar Sea Chic Foam

product

Alterna Caviar Anti-aging Sea Chic Foam is eigenlijk een salt spray in mousse vorm die textuur aan het haar geeft en doordrenkt is met mineraalrijk Dode Zeezout. Daarnaast verzorgt de mousse het haar en beschermt de mousse tegen de hitte van stylingtools. Transformeert het haar na slechts eenmalig gebruik!  

Belangrijkste voordelen:

- Helpt om getextureerde golven te creëren in het haar.

- Voedt en verzorgt het haar

- Geeft bescherming tegen hitte van styling tools.

- zonder parabanen, sulfaten en ftalaten.

Belangrijkste werkzame ingrediënten:

Flex-sterkte complex.

Dit gepatenteerde complex is een synergetische mix van versterkende eiwitten en voedende extracten die het haar zowel kracht als flexibiliteit geven om breuk te voorkomen als gevolg van krachtige haarstylingstechnieken en hitte tools.Pearl Proteinen versterken de sterkte van de haarvezel.Pantenol, Keratin & Biotin versterken elke streng en vergroten de flexibiliteit om breuk tijdens het stylingproces te voorkomen.

Kaviaar Extract.

Rijke bron van Omega-3-vetzuren; herstelt vocht, elasticiteit en glans aan het haar. Seasilk Hydraterende botanische mix van mariene actieve stoffen die het haar hydrateren en voeden.

Age-Control Complex.

Mix van ingrediënten om effecten van chemische, ecologische en natuurlijke chronologische veroudering ongedaan te maken.

Enzymetherapy.

Verbetert de opname van vitale voedingsstoffen en ondersteunt de productie van keratine voor sterker haar.

Gebruik: Goed schudden voor gebruik. Spray in schoon, vochtig haar voordat je gaat föhnen. Föhn droog haar met een diffuser op je handen voor extra volume, krul en textuur.


Aantal
Prijs totaal incl. BTW 38.50