Alterna Haircare Caviar Multiplying Styling Mouse 323gr

product

Omschrijving

Een lichtgewicht styler voor dunner en slapper haar dat ervoor zorgt dat je haar meer volume en body krijgt wat de hele dag aanhoudt. 

De Alterna Caviar Multiplying Volume  Styling Mousse is een haarmousse die geschikt is voor fijn of dun haar. De mousse is ideaal om meer body en volume in het haar te creëeren. Het is klinisch bewezen dat door gebruik van dit product het haar extra volume krijgt in vergelijking met het onbehandelde haar. De mousse zorgt voor verdikking van het haar en helpt het haar beschermen tegen kleurvervaging en UV-straling. Het product maakt het haar dikker en sterker vanaf het eerste gebruik. 

De belangrijkste kenmerken

  • Lichtgewicht mousse
  • Geschikt voor fijn of dun haar
  • Creëert meer body en volume
  • Bescherming tegen UV-straling 
  • Beschermt het haar tegen kleurvervaging

Gebruik  

Breng de Alterna Caviar Thick & Full Volume Mousse aan op vochtig haar. Verdeel het over de lengtes, de punten en de wortels van het haar. Föhn het haar vervolgens droog. 

Resultaat  

De mousse geeft het haar meer body en volume zonder dat het haar wordt verzwaard. De mousse helpt het haar ook beschermen tegen kleurvervaging en UV-straling. 

Bestel de Alterna Caviar Thick & Full Volume Mousse vandaag nog en geniet snel thuis van je prachtige coupe!

Belangrijke ingrediënten

Het hoofdingrediënt van de Alterna Caviar Multiplying Volume  Styling Mousse is kaviaar extract. Dit ingrediënt behoort tot een van de rijkste bronnen van Omega-3 vetzuren in de natuur. Dit ingrediënt herstelt vocht, elasticiteit en glans aan het haar. Een onderdeel wat essentieel is in deze volume is het Marine Plumping Complex. Deze mix van natuurlijk volumineuze botanische producten waaronder zeekelp en biotine zorgt ervoor dat je haar wordt verdikt en versterkt. Daarnaast is de formule verrijkt met een Age-Control-Complex, een comples gebasseerd op de wetenschap van anti-aging huidverzorging gecombineerd met het kaviaar extract en de antioxidanten, wat ervoor zorgt dat schade wordt voorkomen en microcirculatie wordt gestimuleerd. Gehydrolyseerde plantaardige eiwitten PG-Propyl Silanetriol is een plantaardig en siliconenmengsel dat speciaal is ontwikkeld om het haar te versterken, herstellen en revitaliseren.


Aantal
Prijs totaal incl. BTW 33.00

Video van/ over product